Louise Dierick

Ik ben Louise en ik ben 16 jaar oud. Mijn paard heet pepper en hij is 14 jaar. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met paardrijden en ik heb dan eigenlijk meteen Pepper leren kennen. Ik heb Pepper eerst 2 jaar gehuurd en daarna heb ik hem gekocht. Pepper is nu bijna officieel 1 jaar van mij en we vormen dus al bijna 3 jaar een team.

Pepper is een heel tof paardje. Hij kan soms eens koppig zijn maar heeft voor de rest een gouden karakter.  Hij is misschien op het eerste zicht geen "wow" dressuurpaard maar ik ben heel trots op hoe ver we al geraakt zijn. Pepper doet elke keer opnieuw zijn best en blijft me verbazen bij het aanleren van nieuwe oefeningen. 

Laura heeft ons al enorm veel verder geholpen.  Ze heeft dan ook veel geduld als trainster. Ik ben zeer blij dat ik bij C&L terechtgekomen ben. Ze zijn  een fantastisch team met een heel grote passie voor paarden. Ze doen er ook alles aan om je zo veel mogelijk te helpen. Pepper is dan ook in korte tijd al veel veranderd.

Ik droom ervan om samen met pepper zo ver mogelijk in de dressuurwereld  te geraken. We geven niet op, ook als het eens wat minder gaat! Dressuur is nu ook helemaal mijn ding. Het is dan ook mijn doel om later veel te kunnen deelnemen aan dressuurwedstrijden.  Ik ben er ook zeker van dat dit gaat lukken met de hulp van dit fantastisch team! Daarnaast zou ik graag later iets in de paardensector kiezen als beroep. Ik weet nog niet wat ik exact wil doen, maar alleszins heel graag iets met paarden.

Wil je meer weten over Louise & Pepper? Volg haar dan zeker op Instagram & Facebook