Chabelli De Graeve

Net zoals mijn zus startte ik mijn "ponycarriere" met onze shetlander. Ik ging vaak op wedstrijd en won regelmatig. Al snel werd hij te klein en schakelde ik over naar de eerste pony van mijn zus. Zij was een echte leerschool voor mij aangezien zij alle oefeningen van het nationaal ponyniveau reeds kende. Met haar en de verschillende andere pony's die ik mocht rijden behaalde ik proviniaal vele overwinningen.

Met Upperlady C startte ik voor het eerst nationaal en behaalde ik mijn eerste internationale selecties. Helaas kreeg Upper een blessure waardoor ik niet met haar internationaal ben kunnen starten. Na Upper begon ik met Kwibbel te trainen. Al snel behaalden we onze selecties en startten we voor het eerst internationaal in 2018. Zo kwamen we in 2019 succesvol aan de start op CDI Le Mans, CDI Saumur en CDI Compiègne.  Ondertussen heb ik mijn ponycarrière afgesloten en mag Kwibbel genieten van zijn pensioen. Ik heb besloten mij nu te focussen op de paarden.

In 2018 reed ik succesvol het hoogste provinciale niveau met Sandro's Diamond. Nu train ik met hem richting de junioren met als doel deze winter nationaal aan de start te komen. 

Chabelli & Upperlady C
Chabelli & Upperlady C
Chabelli & Kwibbel
Chabelli & Kwibbel