Paarden te koop

Meerdere paarden en pony's staan bij ons te koop. Ben je op zoek naar je droompaard of -pony? Contacteer ons gerust, misschien hebben wij je perfect match!  


Wil je zelf je paard of pony verkopen maar heb je hier te weining tijd voor, doe je dit liever niet zelf of heb je hulp nodig in het algemeen? Contacteer ons gerust.Secret

Secret is een knappe 4-jarige ruin (v. Franziskus).
Hij meet momenteel ongeveer 1m68 en wordt getraind op L1-L2 niveau. 

Hij is licht in de hand en makkelijk te rijden. Secret heeft een top karakter. Hij is tijdens het rijden altijd braaf en leert snel nieuwe oefeningen aan. 

Ook tijdens het poetsen, opzadelen, naar de wei brengen, aan de hand stappen,... is Secret altijd super lief. Door zijn 3 goede basisgangen in combinatie met zijn brave topkarakter, heeft Secret alles in petto om een top toekomstig dressuurpaard te worden. 

Secret is recent volledig RX- en klinisch gekeurd. Hoefsmid en tandarts kwamen steeds op tijd. Inentingen en ontwormingen zijn altijd in orde geweest. 

We zoeken naar een gemotiveerde ruiter die Secret een geweldige nieuwe thuis kan bieden. Gezien zijn leeftijd is hij natuurlijk nog wat groen, waardoor hij volgens ons minder geschikt is voor de meest beginnende ruiter.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ben je nog steeds op zoek naar je droompaard? Wij kunnen je helpen. 

Geef ons wat meer informatie over je ideale paard of pony. Wij nemen contact met je op wanneer we een geschikt paard voor je vinden. 

Bent u op zoek naar een speciaal dressuurpaard met enorme kwaliteiten en heel veel potentieel in de sport? Wij hebben steeds enkele paarden te koop met dat tikkeltje extra.  Zowel jonge paarden als schoolmasters. Deze staan niet online vermeld. Neem gerust contact op voor meer informatie.