Trainen

Naast het geven van lessen en het trainen van onze wedstrijdpaarden, trainen wij ook andere paarden van klanten. Dit kan in verschillende modules.

Elk paard is hier welkom. Wij hebben ervaring met het opleiden van jonge paarden tot het succesvol uitbrengen van paarden op internationaal wedstrijdniveau. Wij kunnen je paard naar een hoger niveau in de dressuursport brengen.

Het is mogelijk om je paard bij ons op training te zetten. Elk paard krijgt bij ons een individueel trainingsschema dat wordt aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van het paard. Op deze manier is het mogelijk om goed naar een wedstrijd, naar de oplossing van een probleem of naar een bepaald doel toe te trainen. Wanneer een paard bij ons op stal staat dan wordt het behandeld als een echt sportpaard. Het paard krijgt een persoonlijk voedingsschema aangepast aan de training. Wij hebben ook een stapmolen en enkele paddocks ter beschikking.

Altijd al gedroomd om je paard op wedstrijd te zien schitteren maar je hebt zelf niet de ambitie om wedstrijden te rijden? Ook hier kunnen wij je helpen. Wij trainen je paard enkele keren per week en brengen het daarna uit op wedstrijd. Dit kan zowel op provinciaal, nationaal als internationaal niveau.

Een goede dressuurbasis is essentieel voor elke discipline in de paardensport. Zo kunnen wij je helpen om je springpaard zijn dressuur te verfijnen zodat je paard net dat tikkeltje gevoeliger reageert, net iets sneller wendt zonder in de mond te moeten gaan hangen en met nog meer ruggebruik zijn sprongen neemt. Kortom samen kunnen we een topteam vormen!