Caitlin Verhamme

Ik ben Caitlin en ik ben 21 jaar. Ik ben afgestuurd als hondentrimster en pensionuitbaatster. Ik werk inmiddels al een half jaar in een trimsalon en in een pension. Daarnaast ben ik ook elke dag bezig met de paarden. 


Ik ben begonnen met rijden op 8- jarige leeftijd in een manege. Ik verzorgde vooral pony's van andere mensen. Met deze pony's deed ik allerlei wedstrijdjes mee, zowel jumping als dressuur. Toen kreeg ik mijn eigen pony Coquine. Ze was toen een 5 jarige merrie. Ik reed met Coquine vooral jumpings en af en toe namen we eens deel aan een dressuurwedstrijd. We hadden vooral veel plezier in het rijden. Nu nog altijd.


2 jaar geleden kreeg ik de kans om met een paard van vrienden te mogen rijden. Dit paard was Domino. Domino was toen een 15-jarige merrie. Met haar ben ik ook begonnen met vooral jumpings te rijden.  Achteraf gezien deden we dit allebei niet zo graag  en we hadden ook geen goede band tijdens het springen.
We zijn overgestapt naar dressuur en daardoor is onze band enorm gegroeid. Ik ontdekte door haar dat dressuur echt iets voor mij is. We zijn begonnen in de sub en dit ging super goed. Inmiddels rijden we niveau 1 op wedstrijd en doen we de oefeningen van niveau 2 al in de trainingen. Ik zou graag volgende zomer niveau 2 starten met haar. Ik ben vooral trots op wat ik bereikt heb met domino en dat ze elke dag weer haar uiterste best doet om mij trots te maken.


Ik ben bij C&L dressage terechtgekomen doorat ik Laura al een paar keer had zien lesgeven op wedstrijd aan andere leerlingen tijdens het inrijden. Sinds ik les neem bij Laura ondervind ik dat Domino en ik al heel erg gegroeid zijn in de dressuur. Iedere les gaat het beter en leren we iets nieuws bij. Ze leert mij nieuwe techniekendie mij nu enorm helpen bij het rijden. Een pluspunt is ook dat ze me bijna iedere wedstrijd helpt tijdens inrijden. Mijn scores op wedstrijd zijn sindsdien ook al een heel stuk verbeterd.

Wil je meer weten over Caitlin? Volg haar dan op instagram en op facebook!