Kelly Van Mulders

Kelly & Barinka
Kelly & Barinka

Hallo allemaal. Mijn naam is Kelly Van Mulders, ik ben geboren in 1993 en ben woonachtig in Vlaams-Brabant. Samen met mijn man Jan De Bondt run ik Stal Hulsterhof, een kleinschalige fokkerij van dressuurpaarden.

Als kind heb ik enkele jaren in een manege lessen genomen. Na een kleine pauze ben ik 7 jaar geleden terug beginnen rijden omdat het toch bleef kriebelen. Meteen nam ik een paardje in half pension en begon ik priv√©lessen te nemen. Eerst zowel springen als dressuur, maar uiteindelijk bleek de liefde voor dressuur toch groter. 


Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuw paardje bij C&L Dressage terecht. Barinka stond te koop en wat was ik verliefd! Ik moest nog maar naar haar foto kijken en ik was al verkocht. Tijdens onze testrit klikte het ook meteen. Ik kon op de terugweg niet stoppen met lachen. De verkoop was dan ook snel rond. Een week later, op kerstavond, stond ze al bij ons op stal. Doordat ik fan was van de manier van voorstellen, de warme ontvangst en de manier van rijden, ben ik les beginnen nemen bij Laura.

Kelly & Barrie op wedstrijd
Kelly & Barrie op wedstrijd
Barinka als Verkoopspaard van C&L Dressage
Barinka als Verkoopspaard van C&L Dressage

Ondertussen zijn we iets meer dan 2 jaar verder. Ik startte op dressuurwedstrijd, Laura heeft Barrie (Barinka) voor KWPN voorgesteld, haar sportpredikaat behaald en haar, samen met Chabelli, 9 maand gereden tijdens mijn zwangerschap. 


Laura & Barinka tijdens de KWPN aanlegtesten
Laura & Barinka tijdens de KWPN aanlegtesten

Barrie en ik startten deze zomer nu samen niveau 1. Het deelnemen aan competities smaakt naar meer. We gaan trainen om nog enkele niveaus omhoog te gaan. 

Danku C&L voor de voorbije jaren en hop naar de komende jaren waarin ik nog veel mag groeien als ruiter met misschien de eerste lesjes van onze zoon en naar een verdere mooie samenwerking voor het aanrijden en uitbrengen van onze zelfgefokte jonge paarden. BEDANKT!

Wil je meer te weten komen over Kelly en haar paarden? Volg haar dan ook op facebook en op instagram