Juni 2017

04-07-2017

Juni: Wat is er deze maand gebeurd?

 

We reden deze maand enkel WVUR-wedstrijden. Door de examens hadden veel onze leerlingen het te druk waardoor juni eerder een trainingsmaand werd. 

Begin Juni nam Nina deel met Flemmish Kiss. Ze reed terug naar een knappe score van 69,6% en behaalde hiermee een 2e en 6e plaats. Ook de week daarna behaalden ze een 3e en 4e plaats in hun reeksen. 

Chabelli reed deze maand met Wolkentraum in niveau 2. Ze maakten veel evolutie doorheen de proeven. Je zou soms vergeten dat Chabelli nog steeds geen 14 is. We vinden het heel knap wat ze op deze jonge leeftijd al gepresteerd heeft!

Ook met Kwibbel reed Chabelli verschillende wedstrijden. Ze reed telkens de hoogste ponyproeven op provinciaal niveau. Ze nam meerdere keren de beker mee naar huis en werd soms nipt 2e. Deze maand zag Chabelli de ponywedstrijden als training aangezien ze in juli mag deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap 2017. Dit is voor haar een droom die uitkomt! 

Chabelli & Kwibbel


Er zijn ook twee nieuwe verkoopspaarden in C&L Dressage Stables. In Juli zullen deze te koop worden aangeboden. Meer informatie volgt snel, maar hier alvast een foto van deze prachtige merries.


Op stal werd er flink getraind. Naast de paarden die bij ons op training staan, hebben ook onze lesklanten niet stilgezeten! Zo werden er mooie foto's getrokken van de zussen Kimberley en Melissa. Hun paarden maakten in een korte tijd een enorme evolutie! 

Kimberley & Kili

Melissa & Navarro

Volgende maand staan er 2 grote wedstrijden op de planning. Eerst is er het Belgisch Kampioenschap Pony's te Diepenbeek, waar Chabelli met Kwibbel zal deelnemen. Eind Juli is er ook het bekende Flanders Dressage Event te Meerdonck. Hier zal Laura deelnemen met Sandro's Diamond aan het BK Young Riders en Chabelli zal deelnemen aan de Pony Challenge. 

We kijken enorm uit naar volgende maand! Wil je op de hoogte blijven van deze meerdaagse wedstrijden? Like dan zeker onze facebookpagina, waar we dagelijkse updates zullen geven! 


De examens zijn nu voor iedereen voorbij waardoor veel van onze leerlingen terug aan de start zullen komen op wedstrijd. Veel succes iedereen en wij hebben er alvast zin in! 

XXX

C&L Dressage Team